Смачно та корисно

В даній рубриці розкажемо багато цікавого та корисного, що відповідає назві категорії - Смачно та корисно.

Як закоптити рибу у коптильні гарячого копчення

Як закоптити рибу у коптильні гарячого копчення

Копчені страви завжди користуються популярністю серед споживачів. Неперевершений аромат «димка» неможливо порівняти ні з чим.

Сьогодні розберемось з тим, як правильно закоптити рибу у коптильні гарячого копчення.

Що можна приготувати в автоклаві

Що можна приготувати в автоклаві

Останнім часом, автоклав став вірним помічником у приватному домогосподарстві. З його допомогою, можна поповнити запаси їжі швидко, якісно і смачно. Тепер розберемось в тому, що взагалі можна приготувати в автоклаві.

Як приготувати печінковий паштет в автоклаві. Рецепт

Як приготувати печінковий паштет в автоклаві. Рецепт

Якщо ви є власником домашнього автоклава, то маєте можливість приготувати чимало смачних страв. Перевага використання автоклаву вагома, адже ви, за досить короткий час, приготуєте корисні домашні консерви.

Ще одним відмінним рецептом для автоклава є приготування печінкового паштету. Повірте, приготувавши цей паштет, ви не пошкодуєте.

Особливості гарячого копчення

Особливості гарячого копчення

Гаряче копчення – улюблений багатьма спосіб приготування продуктів у домашніх умовах. Цей процес є менш тривалим та трудомістким, ніж холодне копчення, саме тому він користується такою популярністю.

Особливості холодного копчення

Особливості холодного копчення

  Холодне копчення дозволяє оброблювати продукти (рибу, м’ясо, птицю), котрі потім можуть зберігатися досить тривалий час, іноді багато місяців і навіть років. Разом з тим, даний процес є дуже трудомістким та потребує значних матеріальних витрат та ретельної попередньої підготовки.

Види копчення

Види копчення

Копчення – це різновид теплової обробки харчових продуктів, внаслідок якої досягається необхідний аромат готового виробу, а сама продукція консервується.