Дерев'яна коптильня холодного копчення "Смакуй" Класик 1.0 Код Копт-012

  • 7 795грн.
    6 995грн.

Для холодного копчення.

Разова загрузка продуктів до 30 кг.

Термін виготовлення 3-5 днів.

  • Опис

    Дерев'яна коптильня холодного копчення "Смакуй" Класик 1.0

    Дана модель коптильні призначена для холодного копчення. Коптильна камера без утеплення з одинарною стінкою з вільхи. Коптильня підійде як для початківців, так і для досвідчених коптильник.

    Коптильню можна поставити в приватному будинку або на дачній ділянці, можна встановити в приміщенні, попередньо приєднавши витяжку на димохід. На димоході передбачена регульована заслінка для контролю задимленості в коптильні.

    Тріска використовується переважно від дерев фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осикову та інші породи - тільки не хвойні.

    Копчення триває:

    • риби від 8 до 36 годин (в залежності від рецепту мариновки і розмірів);
    • копчення м'яса - від 12 до 48 годин (в залежності від рецепту мариновки і розмірів);
    • копчення сала та птиці - від 12 до 36 годин (в залежності від рецепту мариновки і розмірів);
    • витрата тріски - 100 грамів на годину.

      У комплекті з коптильнею йде книга з докладними рецептами копчення.

    Повна комплектація для початку роботи:

    • поперечини для підвішування продуктів - 6 шт;
    • гачки - 20 шт;
    • піддон для збору жиру - 1 шт;
    • димогенератор «Сімейний 1.0» - 1 шт;
    • компресор для подачі повітря - 1 шт;
    • силіконові трубки для компресора - 3 шт;
    • деталі для кріплення димогенератора - 2 шт;
    • інструкція - 1 шт.

    Ви можете приступити до копчення відразу після отримання коптильні

    Додатково нічого купувати не потрібно

  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг