Обладнання

Як правильно мити доїльний апарат

Як правильно мити доїльний апарат

На сьогодні, доїльних апаратів існує декілька видів, та всі вони, без виключення, потребують правильного догляду – санітарної обробки.

Апарат миється вручну після кожного доїння, процедура не складна, але початківці потребують певної допомоги.

Новинка! Піч під казан Троян

Новинка! Піч під казан Троян

Піч під казан – надзвичайно зручна та корисна річ. Повністю замінює стандартну, звичну триногу або підставку.
Відмінно підходить для домашнього використання, адже її не зовсім зручно транспортувати з місця на місце, хоча можливо. Для легкого транспортування підходить модель «Піч з поличками Троян». Тут передбачені не тільки колеса, а й полички по боках для більш комфортного використання.

Коптильні для гарячого копчення

Коптильні для гарячого копчення

Коптильня гарячого копчення являє собою спеціальну конструкцію, призначену для приготування риби, м'яса і безлічі інших ласощів. Завдяки надзвичайно простому пристрою, її використання не викличе труднощів навіть у того, хто вперше зіткнувся з необхідністю отримати копчені страви.

Особливості та переваги булерьянів

Особливості та переваги булерьянів

Кожен з нас на початку опалювального сезону стає перед питанням: як обігріти свій дім якісно та економно?

Ринок кліматичної техніки пропонує чимало рішень, але які з цих рішень дійсно вигідні  загадка, яку вирішувати на власному досвіді не хочеться.

Пелетні твердопаливні котли з автоматичною подачею палива

Пелетні твердопаливні котли з автоматичною подачею палива

Дані котли користуються великою популярністю за кордоном. Їх використовують, щоб обігріти будинок та нагріти воду для побутових потреб. За паливо слугують пелети – пресовані стружки, тирса з дерева.

Особливості та види твердопаливних котлів

Особливості та види твердопаливних котлів

Кожен господар приватного будинку завжди думає про те, як вигідно та розумно скоротити витрати на опалення в холодний, зимовий період.

І постає чимало питань, який краще котел обрати, а який вигідніший, а який зручніший у використанні?

У цій статті ви дізнаєтесь про те, які існують твердопаливні котли, про їх види, переваги та недоліки.

Коптильня холодного копчення

Коптильня холодного копчення

З незапам’ятних часів люди коптили їжу аби продовжити термін зберігання продуктів і, звичайно ж, відчути гастрономічне задоволення. Із розвитком інженерної думки у пошуках кращих конструкторських рішень будова коптильні холодного копчення змінювалася. У результаті еволюція породила цілий ряд модифікацій, і сьогодні кожний має змогу вибрати для себе обладнання різного типу.

Коптильня з гідрозатвором

Коптильня з гідрозатвором

Гідрозатвор - це спеціальний жолоб, який розташовується уздовж периметра металевого корпусу коптильні і служить для герметизації різких запахів. Перед нагріванням в нього заливають питну воду так, щоб вона на 3 см не досягала країв. Вода в жолобі не дає газам проникнути крізь товщу, а сам затвор перешкоджає витоку диму, що концентрується усередині металевої ємності. Це надає стравам, які готуються в такий коптильні, незабутній смак і чудовий аромат.