Як правильно вибрати піч-булерьян

Як правильно вибрати піч-булерьян

Печі булерьян набули популярності завдяки таким якостям як економність та практичність. На сьогодні, існує безліч видів та типів печей, спробуємо розібратися що до чого.

Для того, щоб правильно обрати піч-булерьян, важливо вияснити кілька головних аспектів:

- тип приміщення (склад, квартира, гараж тощо);

- площа опалювального приміщення;

- як довго потрібно підтримувати температуру;

- наскільки утеплене приміщення ззовні та всередині.

Булерьяни поділяються на:

- класичні;

- з варильною поверхнею;

- промислові.

Якщо є можливість та потреба у приготуванні їжі, то підійде модель із варильною поверхнею. Якщо потрібно обігріти невеликий склад чи гараж – класична модель, а для великих приміщень варто обрати промисловий булерьян.

Булерьяни, в залежності від потужності, також поділяються на типи. Тут варто керуватися площею обігріву, чим менша площа – тим дешевша буде піч.

Наприклад, для обігріву площі до 100 м³ потрібен булерьян «Тип 00».

І ще один вадливий момент, обов`язково оцініть наскільки утеплене ваше приміщення ззовні та всередині, висоту стелі та вікон. Від цього буде залежати, яку температуру зможе підтримувати ваш булерьян.

Врахуйте ці поради при виборі булерьяну, і насолоджуйтесь теплом у холодні зимові ночі без проблем.