Як приготувати печінковий паштет в автоклаві. Рецепт

Як приготувати печінковий паштет в автоклаві. Рецепт

Якщо ви є власником домашнього автоклава, то маєте можливість приготувати чимало смачних страв. Перевага використання автоклаву вагома, адже ви, за досить короткий час, приготуєте корисні домашні консерви.
Без проблем можна готувати різноманітне м’ясне та рибне консервування, не докладаючи багато зусиль.

Ще одним відмінним рецептом для автоклава є приготування печінкового паштету. Повірте, приготувавши цей паштет, ви не пошкодуєте.

Отож, почнімо!

Відваріть у солоній воді:

  • печінку;
  • легені;
  • свинячу голову;
  • 1,5 кг свинини;
  • 1 курячу тушку.

Коли все готово, обріжте із голови щоки й на цьому салі обсмажте 2 кг цибулі та 1,5 кг моркви.
Всі зварені та обсмажені продукти перемолоти на м’ясорубку, посолити та поперчити за смаком і, розклавши в банки, закатати.

Банки потрібно поставити в автоклав. Залити воду, щоб повністю покрились баночки, накачати потрібну атмосферу.

Виставте температуру 120° або наженіть її(якщо немає терморегулятора) і тримайте 20-25 хвилин.

Почекайте, поки охолоне (залишити на ніч).

Як бачите, нічого складного. Вихід від 23-25 банок по 0,5 л.

Готово! Як кажуть французи: «bon appetit»!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг